Chronograph Watch Mænd er Vandtæt Hjul Stil, Ikke-Mekaniske Ure Nye par gift par ure

Ny vare

kr101.18

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: haj sport ur, daytona rolex, referencer par, smart ur til mænd, mænd ser, mænds mekanisk ur, volumen pot ledninger, Ferrari, automat se, p ur.

Særlig vægt

Hvad vi gør, er, engros, der søger et langsigtet samarbejde om kunder.Hvis produktet har problemer med kvaliteten, bedes du kender os og aftale med dem:

1) fordi det er fuldstændig, det er umuligt at kontrollere hvert produkt.Der er mere eller mindre defekte produkter blandt dem.Hvis du har modtaget dem, kan du hjælpe dig midlertidigt at lagre dem i dit sted.Når du samle mere end 5 produkter, bedes du returnere det til mig, og porto afholdes af sælger.

2) hvis kunden kun modtager mindre end 5 varer, han/hun anmoder om at returnere dem og de kan sende dem tilbage, men porto afholdes af køberen.Købere, der ikke kan acceptere ovenstående løsninger, skal du ikke placere en ordre, for at undgå ubehagelige samarbejde mellem de to parter.

3) især for kunder i fjerntliggende områder, er den porto er dyrt, og porto for produkter, der kan have oversteget værdien af de varer selv.Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, skal du ikke placere en ordre, når du vælger høj kvalitet, leverandører, vi er også vælger potentiale af høj kvalitet til kunder, der er villige til at samarbejde for lang tid.Tak fordi du her!

4) Hvis du placerer en ordre, det angiver, at du er villig til at acceptere ovenstående metoder til behandling.Jeg ønsker dig en glad shopping oplevelse og en blomstrende forretning!!!

Bevægelse Digital
Oprindelse KN(Oprindelse)
Stil Fashion & Casual
Lås Type Armbånd Clasp
Vandtæthed Dybde 3Bar
Sag Materiale Gummi

Skriv en anmeldelse

Chronograph Watch Mænd er Vandtæt Hjul Stil, Ikke-Mekaniske Ure Nye par gift par ure

Chronograph Watch Mænd er Vandtæt Hjul Stil, Ikke-Mekaniske Ure Nye par gift par ure

Forbindelse