Tetris Spil-Konsol Telefonen Tilfælde Til Ære 7 8 X 9 X 10 jeg Lite 20 S Lite 30 Pro SPIL

Ny vare

kr9.49

-49%

kr18.97

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: xs max volumen skifte.

HEJ Kære !!Velkommen til min shope

★ Sælger Instruktioner : Vi Kvalitets produkter med lavest mulige pris.Vi er beliggende i den største elektronik marked i Kina.Vi har den unikke geografiske fordele og velstand for udenrigshandel.FABRIK-PRIS!Vi har vores egen store fabrik og kan producere uafhængigt af hinanden.Hvilket er grunden til, at vores priser er så konkurrencedygtige.For at opretholde kvaliteten kontrol, at vi kontrollerer personligt for hvert punkt, før forsendelse.Alle varer er 100% nyt og inspiceres.

★ Om nye produkt : Da det nye produkt,de køber kan ikke på lethed med nogen fysisk reference.Sælgeren anbefaler, at du kan henvise til Evaluering og billeder af andre style købere af samme materiale i butikken.

★ Funktioner: om Sort Blød sag : smuk, føler sig gode, stærke anti-fald evne.

- 100% original new høj kvalitet.

- Perfekt designet til iphone Mobiltelefon. - Høj kvalitet beskyttende sag,Mode og qute. - Beskytte telefonen mod slid og dække ridser, støv, fingeraftryk.

- Let at installere og fjerne.

Kvalitet produkter med lavest mulige pris.

- Udtrykke dig selv ved at tilpasse telefonen, og gør det skiller sig ud.hver dag ændre en stil til at passe dine forskellige humør.

- Giver adgang til alle porte, sensorer og inputs. - Perfekt til at bruge i enhver udendørs aktiviteter eller rejser for at beskytte din telefon.

★ Om Forsendelse :

Kære Venner, Bedes du Skrive Dit Fulde Navn Og Sender postnummer I Den Rækkefølge, På Grund af Landets Politik, Tak!

1. Normal transport tid skal have 25 til 60 dage.Hvis bekræftelse tid kommer, har du stadig ikke modtager varen, skal du ikke åbne den indsigelse, bedes du kontakte os,vil vi udvide leveringsdato for dig .

2.Leveringstiden af ordren vil variere i henhold til logistik, levering hastighed i forskellige lande og 3 regioner.Hvis den samlede ordre pris, det kan ikke være spor efter parcel til venstre Kina. 4. Hvis du har brug for den fulde sporing ,skal du vælge "Kina Post, der er Registreret luftpost "eller "Telepsykiatri-blog.dk Standard-Metoden", og betale ekstra penge til sporing. 5. Russiske Føderation Køber Være Opmærksom Bemærk !Bemærk tilbyder modtagerens fulde rigtige navn, i den rækkefølge.Ellers er vi ikke ansvarlige for nondelivery forårsaget af oplysninger mangler!Tak!!!

Om emballage :Særlige skum pad til mobiltelefon tilfælde, har en fremragende beskyttelse i kraft.

Hvis du opdager, at emballagen er beskadiget, eller varer, der er beskadiget under undertegnelsen, bedes du tage et foto og kontakte kundeservice i tide.I henhold til den faktiske skade af varerne, vil vi give dig den tilsvarende kompensation.

Design elementer Fashion tendens søde personlighed cool
Beskyttelse 1 Drop modstand
Type Halv-viklet Tilfælde
Passer Til Case For iPhone
Beskyttelse 2 Kamera konveks læbe 0,2 mm
Salg Engros-og detailhandel
Materiale TPU blød silikone eller silikone ærme
Kategori Velegnet til Ære serien mobiltelefon tilfælde salg
Kvalitet TOP Kvalitet
Funktioner Sort blød silikone, TPU
Vægt smidig
Rammefarve black
Design Almindelig
Oprindelse KN(Oprindelse)
Kompatible Mærker Huawei
Tykkelse Tynd (0,8 mm-1 mm)

Skriv en anmeldelse

Tetris Spil-Konsol Telefonen Tilfælde Til Ære 7 8 X 9 X 10 jeg Lite 20 S Lite 30 Pro SPIL

Tetris Spil-Konsol Telefonen Tilfælde Til Ære 7 8 X 9 X 10 jeg Lite 20 S Lite 30 Pro SPIL

Forbindelse