Drøm Farve LED RGB Strip Lights IC App Fjernbetjening Synkronisering af Musik RGB 5050 DC24V

Ny vare

kr147.97

-9%

kr164.41

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: d4ge 400dca r2, neon tegn transformer, led rgb, 3m selvklæbende tape led strip, 12mm ws2811, led lampe, xiaomi mi smart dør vindue sensor, btf belysning runde, led strip ws2815, LED.

5M Dreamcolor led strip

Om denne vare

【Regnbue Effekt】Forskellige farver, der kan vises samtidigt i en rulle af lys.Med 72 farve tilstande og 6 musik-modes, du kan vælge Gradvise farveskift, Hoppe Farve, Musik, Beat Forandring.Og også kan holde dem i en stary farve.Det er fantastisk til at dekorere dit soveværelse, køkken og stue.

【Forstærket PU Lim】Strips RGB-lys Farve-Skiftende er med forstærket PU lim, der kan være let at blive hængende på tør, ren, glat overflade nemt.Og det er vandtæt IP65 og yderst velegnet til indendørs og udendørs brug.

【Sikkerhed og Nem Installation】UL-godkendt strømforsyning sikrer sikkerheden for voksne og børn.Og 10 støtte klip tilknyttet er bedre for dig at holde fast og magt det op, er der ingen ekstra trin er nødvendige.Det er fleksible at sætte op på en glat steder fast.

【Nem Kontrol】Denne Dreamcolor Strimler Lys er indbygget i høj følsomhed mikrofon, af lys strips kan reagere på lyde som musik og endda din stemme, som gør den stribe lys til at danse til musik beat.Let at skifte farve ved fjernbetjening op til 12M.

【TOP Service】Vær forvisset om, som produktet leveres med en 24 måneder garanti.Til erstatning eller refundering, kontakt direkte som vi giver exceptionel kundeservice.Dette omfatter levetid teknisk support

Er Smart Enhed No
LED-Chip Model SMD5050
Lejlighed stue
Certificering CE, UL
Gennemsnitlig Levetid (timer) 150000
Mærke LXHL
Oprindelse KN(Oprindelse)
LED Chip Brand Edison
Strømkilde DC
Elproduktion Skift
Lysdioder Antal/M 20
Model-Nummer WD102
vandtæt Ja
Specifikationer (lys perler / m) 20
Spænding 24V
Farve Temp(K) 3500
Strømforbrug (W/m) 4W/m
Element Type Strip
Strip type Lejlighed 4-wire

Skriv en anmeldelse

Drøm Farve LED RGB Strip Lights IC App Fjernbetjening Synkronisering af Musik RGB 5050 DC24V

Drøm Farve LED RGB Strip Lights IC App Fjernbetjening Synkronisering af Musik RGB 5050 DC24V

Forbindelse