Vægmonteret Folde Stol I Massivt Træ Veranda Stolen For Døren Skoskab Skjulte Fodskammel Folde Badeværelse, Balkon, Der Bor Afføring

Ny vare

kr448.27

-31%

kr649.67

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: stol offic, fodhviler afføring, metal foldning trin skammel, brusebad afføring, balkon bord, stol, afføring toilet, stole, paravan badeværelse opbevaring, badeværelse stol, træ taburet.

Væggen klapstol, Wall-monteret Usynlig Folde Stol i Massivt Træ Sko Skiftende Afføring, Spare plads, Belastning 150kg,er Egnet til Soveværelse, Badeværelse, Entré, badeværelse, Balkon, Stue og mødelokale

【Let at Folde, Spare Plads】

90° sammenfoldelige design gør, at der ikke optager plads og sparer en masse plads.Det kan være let at sætte sig bag døren, og folde tykkelse er kun 4 cm.

【150kg-bærende, Stabil Struktur】

Afføringen overflade, er udvidet i henhold til den siddende stilling i den menneskelige krop, så du kan føle dig komfortabel og naturlig, selv efter at have siddet i lang tid; det udvalg af høj-kvalitet hardware og flere skruer bruges til at lave bæreevne stærkere.

【Materialer af høj kvalitet, Miljøbeskyttelse og Sikkerhed】

Lavet af massivt træ og rå materialer, overflade har en høj hårdhed, er ikke let at blive ridset og deformeret, og er korrosionsbestandig.Pletter på overfladen kan tørres af uden at efterlade nogen rester.

【Stille, Ingen Støj】

Wall-monteret stol har en støddæmper, og skaft kan forsigtigt sænkes, når den sættes ned, hvilket reducerer støj til en vis grad.

【Multi-scene, Multi-formål】

Installeret i døren og indgang, kan du ændre sko, der er installeret i badeværelset, der er egnet for ældre og gravide kvinder, der ikke bør stå i lang tid; der er installeret i offentlige steder, for at opfylde behovene hos alle typer af mennesker.

Beskrivelse:

Gennem 8 processer, grovslibning er udført, og kanten er glat, rund, fast og ikke nemme at bryde.

Wall-monteret klapstole er velegnet til stuer, værelser, gange, badeværelser, entré haller, balkon, mødelokaler, og som kan bruges til undersøgelse afføring, børns afføring, sofa, stole, sko afføring, makeup afføring, blomst står, og er også et godt valg som gaver.

Udseendet er lille og udsøgt.Praktisk opbevaring, smuk og praktisk.

Specifikation:

Materiale: Massivt træ

Farve: Træ farve, hvid

Vægt: 3240G

Størrelse: 18.9*17.7*3.5 tommer / 48*45*9cm

Package medtag:

1*Sko skiftende afføring

størrelse as show
er tilpasset No
Oprindelse KN(Oprindelse)
Foldede No
Materiale Træ

Skriv en anmeldelse

Vægmonteret Folde Stol I Massivt Træ Veranda Stolen For Døren Skoskab Skjulte Fodskammel Folde Badeværelse, Balkon, Der Bor Afføring

Vægmonteret Folde Stol I Massivt Træ Veranda Stolen For Døren Skoskab Skjulte Fodskammel Folde Badeværelse, Balkon, Der Bor Afføring

Forbindelse