Sommer fashion Kreativitet Blomster Tre-dimensionelle dekoration kort-langærmet T-shirt kvindelige løs Casual Åndbar kvinder toppe

Ny vare

kr73.23

-39%

kr122.04

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: dame tøj prostitueret, dukkehus kanin, indretning træ, dame tøj hospltal, kunstige blåregn, vilde dame tøj, dg dame tøj, blomst blåregn, bismillah plakat, ords dame tøj.

Vægt:

Brug venligst dit fulde navn til for, hvis ikke køber er ansvarlig for alle yderligere problemer.

Hvis du vil ændre den adresse, størrelse eller farve, venligst e-mail mig før vi levering.Hvis vi allerede har sendt det ud, vil vi ikke acceptere din ændring.

Hvis du ikke efterlade en farve eller størrelse til os, vil vi skibet for at du tilfældigt

Hvis du ikke er tilfreds med den vare, kan du returnere det tilbage til refune eller bytte det.Men køber er ansvarlig for alle yderligere shipping gebyrer.

Forsendelse Detaljer:

Elementer vil blive sendt ud inden for 3 hverdag efter modtaget betaling (Telepsykiatri-blog.dk vil tjekke din kredit kort,og det vil tage omkring 24 timer og ferie, undtagen),hvis vi har nogen problemer med produktet,vi vil efterlade en besked til dig i tide,pls venlig at svare os i gang, også for at undgå mistkae ske.

Vi har nogle rederier måder: China post, luftpost,EMS,DHL,Epacket,UPS og Fedex.

Reklamationsret og Garanti:

Hvis du ikke er tilfreds med den vare, du har modtaget, skal du returnere det inden for 7 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Køber er ansvarlig for alle yderligere shipping gebyrer.Kontakt mig venligst inden du vender det.

Returnerer Udtrykket:

I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet.Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud.Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen.I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Andre Politikker:

Vi er ikke responsile for eventuelle told eller import skat.

Vi vil lade Positiv Feedback til dig, efter du har modtaget varerne.Bemærk også forlade POSITIVE TILBAGEMELDINGER til os.Kontakt os, hvis du ikke satified med elementer.Tak for din forståelse.

Mærke DONAMOL
Materiale BOMULD, Spandex
Ærme Stil Almindelig
Dekoration Three-dimensional decoration
Model-Nummer DT450
Element Type Toppe
Oprindelse KN(Oprindelse)
Street Style Casual
Fit Type Almindelig
Krave O-Hals
Tøj Længde Almindelig
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Sæson Sommer
Mønster Type Blomster
Ærme Længde(cm) kort
Toppe Type Tees
Køn Kvinder
Mønster Dem Kreativitet
Stof Type Klædes
Stil Street Style

Skriv en anmeldelse

Sommer fashion Kreativitet Blomster Tre-dimensionelle dekoration kort-langærmet T-shirt kvindelige løs Casual Åndbar kvinder toppe

Sommer fashion Kreativitet Blomster Tre-dimensionelle dekoration kort-langærmet T-shirt kvindelige løs Casual Åndbar kvinder toppe

Forbindelse