Baby Monitor Krybbe Mount til Kompatibel med VAVA Baby Monitor Mount til Barn Nr Værktøjer, der Kræves for Nem Installation

Ny vare

kr81.57

-50%

kr163.15

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: cctv-ip-kamera test skærm, beslag skærm, auto spejl, baby mødre, baby monitor stå, indhylle kraft, thermomet, baby monitor vb601, taske til microsoft surface pro, monitor mount.

Baby Monitor Krybbe Mount til Kompatibel med VAVA Baby Monitor Mount til Barn Nr Værktøjer, der Kræves for Nem Installation

Bemærk: kompatibel med VAVA baby monitor er ikke inkluderet.

Funktioner:

Gælder Model: baby monitor ophæng er Specielt unik beskyttelse udviklet til Kompatible med VAVA Baby Overvåge.(Bemærk: Kompatibel med VAVA baby monitor er ikke inkluderet.)

Super Kvalitet Materialer: mount for baby monitor bruger høj kvalitet ABS materiale og har en glat touch overflade, robust nok til fastsættelse af baby monitor.

Ingen har Brug for Øvelsen: Denne konsol for baby monitor kræver ikke ekstra tools til at installere, kan du nemt fastgøre beslaget på holderen seng, og kan fjerne det nemt.

Bred Justerbar Rækkevidde: To valgfrie søjler, perfekt til forskellige krybbe, velegnet til alle former for baby vugge hegn (0.31 in-1.97 i).

Elegant Udseende: Hvid minimalistisk design, passer godt med boligindretning.

Specifikationer:

Materiale: ABS

Farve: Hvid

Primært for: Kompatibel med VAVA babyalarm

Montering Sted: på hegnet

Pakke Størrelse: Ca. 8.9*8.5*7.6 cm/3.5*3.3*3i

Pakke Vægt: Ca. 120g/4.2 oz

Pakke Liste:

1* Baby Monitor Beslag

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Leveringstid:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Telepsykiatri-blog.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Telepsykiatri-blog.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke KKMOON

Skriv en anmeldelse

Baby Monitor Krybbe Mount til Kompatibel med VAVA Baby Monitor Mount til Barn Nr Værktøjer, der Kræves for Nem Installation

Baby Monitor Krybbe Mount til Kompatibel med VAVA Baby Monitor Mount til Barn Nr Værktøjer, der Kræves for Nem Installation

Forbindelse